Wat is er te doen in de omgeving?

Nationaal park de Veluwe is een beschermd gebied waar de natuur nog vrij spel heeft. De Nederlandse big five krijgen alle ruimte. Waarschijnlijk spot je ze tijdens je wandel- en fietstochten op de zandverstuivingen en heidevelden of in het kreupelhout en de dichte bossen. Naast rust vind je op de Veluwe tal van culturele hotspots – zoals het Kröller-Müller Museum of Paleis het Loo – en knusse Hanzesteden als Zutphen en Doesburg. De prachtige, afwisselende omgeving maakt TinyFiny tot een ideale uitvalsbasis voor langere fietstours.

Wandelen en fietsen

Loenense Watervallen
Loenense watervallen

De Loenense watervallen vind je vlakbij het TinyHouse. Het is de hoogste waterval van het land, met een verval van 15 meter.Er zijn verschillende prachtige wandelroutes rond de Vrijenberg en Reeënberg.

Meer inspiratie: www.visitveluwe.nl

Uitjes

Veluwse stoomtrein

Ga op reis in een echte stoomtrein en bezoek Museumstation Beekbergen met o.a. een zeer omvangrijke collectie materieel, een grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw en een grote draaischijf voor het draaien van de stoom- en diesellocomotieven.

Uit eten

Sophia’s Beekbergen

Op loopafstand van het TinyHouse vind je Italiaans restaurant Sophia’s. Voor lunch, snack’s, basis boodschappen en verse broodjes kun je terecht bij Veluwe Plaza. Ook op loopafstand, maar ze bezorgen beiden ook bij het huisje als je lekker zit te cocoonen…

Ga er even heerlijk op uit!

Adres

Hoge Bergweg 16 Beekbergen, 7361 GS Nederland

Telefoon

06-28762895

Vragen?

Copyright © 2022. All Rights Reserved.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?